• 0
 • www.artlantismembers.com

  here you will find everything you need Artlantis objects

  artlantis render

    

  Artlantis werkt perfect naast elk tekenpakket, omdat de gebruiksmogelijkheden compleet op het visualiseren en presenteren zijn gericht. Zo maakt u in zeer korte tijd de meest fantastische en hoge resolutie afbeeldingen van uw 3D model. Met beide pakketten uit de Artlantis familie (Render en Studio) heeft u de mogelijkheid om de meest adembenemende afbeeldingen te creëren door gebruik te maken van de vele opties die het pakket u te bieden heeft.

   

   

  © Nicolas Rivera

  Voorbeelden van artlantis die wij in de loop der jaren voor diversen klanten tot volle tevredenheid hebben gemaakt klik hier

   

   

   

   

     

   


   

    

  Realistische lichteffecten creëren
  In Artlantis is de zon op verschillende locaties, data, tijden en zelfs handmatig in te stellen en kunt u op elke gewenste plek in uw model kunstlicht instellen. Als overdag de zon schijnt, zal het kunstmatige licht minder invloed hebben. Zodra de zon onder is, komen de sterren tevoorschijn en zal het kunstlicht uw model belichten.
  Uw eigen wolkenlucht creëren
  Creëer uw eigen wolkenlucht door te spelen met de hoogte van de zon en de combinatie van schapenwolken, vederwolken en stapelwolken.
  Uw model aankleden met realistische texturen en objecten
  Uw model kunt u heel gemakkelijk verfraaien door texturen en 3D objecten aan uw model toe te voegen. U hoeft ze alleen maar vanuit de catalogus op de gewenste plaats te slepen. Daarnaast kunt u alle attributen van de texturen naar uw eigen smaak aanpassen, zoals bijvoorbeeld de glans, de reflectie en het reliëf.

  Bovendien kunt u door de objectenbiblitheek van Artlantis heel veel variatie in uw rendering aanbrengen. Zo zijn er zelfs objecten die voorgeprogrammeerd gedrag hebben, zoals bomen die er per seizoen anders uitzien en mensen die kunnen bewegen (alleen Studio).

  Bovendien kunt u met de Artlantis media CD's uw materialen- en objectenbibliotheek verder uitbreiden!

  Uw model integreren in een foto
  Met Artlantis kunt u uw model met een paar simpele muisklikken integreren in een bestaande foto. Bovendien hoeft u deze foto niet eerst te bewerken in een ander programma!
  Verschillende analyses maken
  Elk aanzicht van uw model kan haar eigen parameters bevatten, waardoor u bijvoorbeeld verschillende seizoens- en lichtvarianten kunt analyseren.
  Uw eigen touch aan de rendering geven
  Met Artlantis kunt u uw eindresultaat een eigen touch geven! Zo kunt u naast fotorealisme uw rendering ook een sketchy of pastel look geven!
  Renderen in een ongekende snelheid
  Doordat Artlantis gebruik maakt van een FastRadiosity Engine en elke processor in uw computer optimaal wordt benut, maakt u in zeer korte tijd de meest fantastische fotorealistische renderingen!

   

  Naast het creëren van fotorealistische afbeeldingen heeft u met Artlantis Studio de mogelijkheid uw rendering in beweging te zetten. Klik hier om meer over de animatiefuncties van Artlantis Studio te lezen.Link is not availebel yet

  !
  Mobile mode