!
www.artlantismembers.com

www.artlantismembers.com

here you will find everything you need Artlantis objects

artlantis render

  

Artlantis werkt perfect naast elk tekenpakket, omdat de gebruiksmogelijkheden compleet op het visualiseren en presenteren zijn gericht. Zo maakt u in zeer korte tijd de meest fantastische en hoge resolutie afbeeldingen van uw 3D model. Met beide pakketten uit de Artlantis familie (Render en Studio) heeft u de mogelijkheid om de meest adembenemende afbeeldingen te creëren door gebruik te maken van de vele opties die het pakket u te bieden heeft.

 

 

© Nicolas Rivera

Voorbeelden van artlantis die wij in de loop der jaren voor diversen klanten tot volle tevredenheid hebben gemaakt klik hier

 

 

 

 

   

 


 

  

Realistische lichteffecten creëren
In Artlantis is de zon op verschillende locaties, data, tijden en zelfs handmatig in te stellen en kunt u op elke gewenste plek in uw model kunstlicht instellen. Als overdag de zon schijnt, zal het kunstmatige licht minder invloed hebben. Zodra de zon onder is, komen de sterren tevoorschijn en zal het kunstlicht uw model belichten.
Uw eigen wolkenlucht creëren
Creëer uw eigen wolkenlucht door te spelen met de hoogte van de zon en de combinatie van schapenwolken, vederwolken en stapelwolken.
Uw model aankleden met realistische texturen en objecten
Uw model kunt u heel gemakkelijk verfraaien door texturen en 3D objecten aan uw model toe te voegen. U hoeft ze alleen maar vanuit de catalogus op de gewenste plaats te slepen. Daarnaast kunt u alle attributen van de texturen naar uw eigen smaak aanpassen, zoals bijvoorbeeld de glans, de reflectie en het reliëf.

Bovendien kunt u door de objectenbiblitheek van Artlantis heel veel variatie in uw rendering aanbrengen. Zo zijn er zelfs objecten die voorgeprogrammeerd gedrag hebben, zoals bomen die er per seizoen anders uitzien en mensen die kunnen bewegen (alleen Studio).

Bovendien kunt u met de Artlantis media CD's uw materialen- en objectenbibliotheek verder uitbreiden!

Uw model integreren in een foto
Met Artlantis kunt u uw model met een paar simpele muisklikken integreren in een bestaande foto. Bovendien hoeft u deze foto niet eerst te bewerken in een ander programma!
Verschillende analyses maken
Elk aanzicht van uw model kan haar eigen parameters bevatten, waardoor u bijvoorbeeld verschillende seizoens- en lichtvarianten kunt analyseren.
Uw eigen touch aan de rendering geven
Met Artlantis kunt u uw eindresultaat een eigen touch geven! Zo kunt u naast fotorealisme uw rendering ook een sketchy of pastel look geven!
Renderen in een ongekende snelheid
Doordat Artlantis gebruik maakt van een FastRadiosity Engine en elke processor in uw computer optimaal wordt benut, maakt u in zeer korte tijd de meest fantastische fotorealistische renderingen!

 

Naast het creëren van fotorealistische afbeeldingen heeft u met Artlantis Studio de mogelijkheid uw rendering in beweging te zetten. Klik hier om meer over de animatiefuncties van Artlantis Studio te lezen.Link is not availebel yet

!
The best store builder by ShopFactory powers D124. All-in one store builder and eCommerce software.